Spring naar inhoud

dat gaat naar Den Bosch toe….

11 november 2018

Volgende week doe ik mee met een expositie. Het is eigenlijk een wedstrijd, ik dacht mee te doen omdat dat dat een goede stok achter de deur was voor mij. Ik was bezig met een textielwerk, het wilde maar niet af geraken. Dat hielp. Toen ik het wilde inzenden zag ik de voorwaarden pas goed: mijn werk was te groot! Martin suggereerde dat ik er iets vanaf kon knippen, maar je begrijpt wel dat dat mij te ver ging. In overleg met de organisatie doe ik gewoon mee, zonder mededinging. “Meedoen is belangrijker dan winnen” klonk aan de andere kant van de telefoon. Ik heb het werk opgestuurd, heb er alle vertrouwen in dat het mooi hangt en ga het zaterdag bekijken en weer mee naar huis nemen.

Oja, en ik heb het “Ode aan Aagje” genoemd. Mijn moeder, haar handen stonden niet stil, ze was altijd met (brei-, haak- )naald & draad aan de slag. Je begrijpt, dat zit er bij mij ook in gebakken. Het werk is 18 bij 90 cm.

Er blijken veel mensen mee te doen: 115 inzendingen. De wedstrijd is onderdeel van een grote organisatie: de Textiel Plus Arts & Crafts dagen in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch van 15 tot en met 17 november.

Op deze kunstmarkt vind je handgemaakte producten, handgeverfde of bewerkte materialen, kunst en sieraden van textiel. Textiel Plus Arts & Crafts wordt georganiseerd voor iedereen die zijn/haar handgemaakte producten en kunst aan de man wil brengen bij een groot publiek met affiniteit voor textiel en vakwerk. Bekijk de lijsten met deelnemers aan Textiel Plus Arts & Crafts en de Handwerk en Quiltdagen.

 

IMG_5156

One Comment leave one →
  1. Carla permalink
    11 november 2018 10:15 pm

    kan daarna nog zo bijgehangen worden op #Bloom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Nina Maria

AHK Beeldende kunst & vormgeving

wipmolen

reisverslag

%d bloggers liken dit: